به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی، معاون امور فرهنگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: آقای قزلی اگر کاری را قبول میکرد شبانهروز پیگیر آن بود و تمام همّ و غم خود را صرف آن میکرد و نگاه اداری در کارش مطرح نبود. صراحت خوبی داشت و با کنایه یا در لفافه صحبت نمیکرد، گرچه صراحت در سیستم اداری چندان مطلوب نیست و ممکن است نارضایتیهایی ایجاد کند.
جوادی در ادامه هم درباره مهدی قزلی اضافه کرد: تعامل خوبی با دیگر مدیران داشت و اختلافات را برجسته نمیکرد. همچنین وقتی کاری را شروع میکرد خود را درگیر مقدمات نمیکرد و به اصل کار میپرداخت. نکته مهم و تاثیرگذار دیگر در کارنامه فعالیت آقای قزلی، خلاقیت و نوآوری بود که متاسفانه برخی از آنها چندان برجسته نشدند مثل ویکیادبیات یا پروژه سرباز فرهنگ.
در ادامه مراسم همایون امیرزاده، مدیر مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به فعالیتهای استانی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان نیز عنوان کرد: در دو سال اخیر به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۱۵ سفر استانی حضور داشتم و شاهد بودم چگونه حضور بنیاد در شهرهای مختلف موجب پرورش استعدادهای جوان شده است. این آموزشها تاثیرات فراوانی داشتند و همواره در این سفرها برگزاری دورههای شعر و داستان به عنوان یک مطالبه جدی مطرح میشد.
مهدی قزلی نیز در پایان این مراسم با اشاره به تلاش همکاران مجموعه بنیاد در شش گذشته و همکاری آنها در برگزاری برنامه ها گفت: در این شش سال به طور متوسط سالی چهارونیم میلیارد تومان بودجه گرفتیم که ۴۰ درصد آن برای امور جاری هزینه می شد. در این بازه زمانی شش جشنواره جلال آل احمد، شش جشنواره شعر فجر، سه جایزه پروین و سه جایزه ملک الشعرای بهار را برگزار کردیم.
در این مراسم اسماعیل امینی، احمد دهقان، شهریار عباسی و مهدی رشیدی مهرآبادی از جمله کسانی بودند که درباره مهدی قزلی صحبت کردند.
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ترنم شعر میباشد. طراحی پورتال خبری